Volvo: купити у Winner Automotive і радіти життю!

Volvo: купить в Winner Automotive и радоваться жизни! Новини

Купити машину марки Volvo – це означає придбати надійний комфортний транспорт з відмінними ходовими якостями, високим ступенем надійності та безпеки, економічною витратою палива та стильним дизайном салону.

Думка покупців

За відгуками власників, ця марка автомобілів відрізняється:

  • місткою пасажирською зоною;
  • зручним регулюванням сидінь;
  • оптимальним розміром багажника;
  • сучасним зовнішнім виглядом, що тішить око.

Виробники Вольво прагнуть зробити поїздки людей машинами своєї компанії максимально захищеними від непередбачених ситуацій. Постійний контроль автоматики за швидкістю руху автомобіля, оцінка уваги водія з його реакцій на дорогу покликані у разі потреби скоригувати дії, що перебуває за кермом, і допомогти йому благополучно дістатися місця призначення.

Volvo у Winner Automotive

Купити автомобіль Volvo в Україні можливо в салоні Віннер Автомотив (офіційний партнер бренду), що належить до групи центрів компанії з продажу та обслуговування автомобілів Winner Automotive (Україна, Київ).

Організація прагне підтримувати європейську якість послуг, гасло «Клієнт – наш Бос» є визначальним для роботи всього об’єднання. Мультибрендові салони компанії оснащені висококласним обладнанням, на якому працюють професіонали, які пройшли навчання на зарубіжних заводах.

Автосалон Volvo знаходиться неподалік магістралі, що з’єднує дві частини Києва. Будівля на два поверхи загальною площею близько 8500 кв. м включає виставкові зали, сервіси з ремонту, мийку, кабінети для обговорення умов купівлі та заповнення документації, зону відпочинку для покупців з дітьми.

Тут клієнт завжди може придбати/замовити оригінальні запчастини для своєї машини та аксесуари відомих автомобільних брендів, погодити підготовку до продажу тощо.

41 витяг працює 6 днів на тиждень, забезпечуючи швидке та якісне техобслуговування.

Що вибрати

Нові автомобілі Volvo в автосалоні Winner Automotive представлені такими моделями:

  • місткі XC90 та XC40: їх характеризує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, можливість подорожі під панорамним дахом, ультраніжне покриття сидінь салону;
  • зручні V90 та V60 Cross Country, а також XC60: повний привід, максимальна допомога водію за будь-яких погодних умов, великі колеса та високий дорожній просвіт не залишать байдужими любителів далеких поїздок;
  • мобільні S90 та S60: можливість водити так, як подобається, завдяки активному шасі з режимами та перемикачам на центральній консолі.

Бонуси для покупців

На сайті компанії Winner Automotive (Україна, Київ) можна записатися на тест-драйв моделі, що сподобалася, заздалегідь розрахувати вартість технічного обслуговування обраної машини, дізнатися про акції Winner Auto.

Гарантійні, постгарантійні та страхувальні послуги, оформлення покупки в лізинг чи кредит, оптимально вигідні ціни призводять до нас нових клієнтів, багато з яких стають постійними. Вважаємо цей показник свідченням високої якості роботи компанії.

Оцініть статтю
Автомобільний портал AUTO-BLOG
Додати коментар