Міцні диски Mak Veleno

Диски Мак Огляди

Компанія Мак випускає легкосплавні диски з 1991 року – з моменту злиття в один концерн двох італійських виробників Magri та Cervati, які до об’єднання розробляли, випускали та успішно реалізовували на території країни автомобільні шини та автозапчастини з алюмінієвих сплавів. Злиття виробничих потужностей та активне впровадження інноваційних технологій лиття дозволили новому бренду за кілька років вийти за межі внутрішнього ринку Італії та заслужити довіру автомобілістів усього світу.

Чуйно реагувати на новітні тенденції в автомобільній промисловості компанії Мак дозволяє унікальна організація процесу розробки, побудованого на засадах гнучкості та експериментування.
Диски Mak Veleno мають підвищену міцність, що досягається за рахунок особливої ​​технології плавлення алюмінію та ретельного опрацювання конструкції. Модель посилена ободом, що захищає колесо від пошкоджень при сильному бічному ударі або критичному зниженні тиску в шинах.

Цінителі нестандартних стилістичних рішень, що запам’ятовуються, і функціональності оцінять досконалий дизайн легкосплавних дисків Мак Veleno:

  • сріблясте лакове покриття Silver вигідно підкреслює легкість основи, що складається з десяти тонких спиць;
  • ідеально гладка поверхня захищає від налипання бруду та снігу;
  • досить широкі просвіти між елементами конструкції гарантують зручність догляду за колесами восени та взимку.

Диски Мак Велено в інтернет-магазині «ТитанШина» — гарантія якості та доступна ціна.

Будучи виробником автодисків зі світовим ім’ям, компанія Мак працює у преміальному сегменті. На весь асортиментний ряд компанія надає п’ятирічну гарантію, відповідаючи за високу якість випущеної одиниці продукції.
Купити диски Mak Veleno, Iguan або Matrix за прийнятною вартістю та з оперативною доставкою пропонує інтернет-магазин «ТитанШина». Вибираючи оптимальний варіант коліс для свого авто, ви можете скористатися системою фільтрів, порівняти диски за технічними характеристиками на сайті або проконсультуватися з оператором, який допоможе розібратися у різноманітності модельного ряду.
Якщо Ви водій новенький і не знаєте, як правильно підібрати диски для свого автомобіля, то зателефонуйте нам і наші консультанти фахівці з радістю допоможуть у виборі автодисків.

Оцініть статтю
Автомобільний портал AUTO-BLOG
Додати коментар